Spesialbestilling av varer

Her ser du eksempler på produkter som er laget på spesialbestilling, i tillegg til alt det andre du finner her på sidene våre. Yeswood lager alt fra stuebord, sofabord, spisebord, til seng, vugge klesstativ og søppelkasser, i tillegg til redesign av eksisterende møbler. Mulighetene er nærmest uendelige! Jeg kommer gjerne hjem til deg på befaring for å se på ideen og tanker for prosjektet dersom det er ønskelig.

Spisebord_epoxy.jpg
15894774_10158112740725201_1354056487847939147_n.jpg

produktinformasjon

Hvordan bestille

Enkelte av våre produkter lages i heltre, noe som gjør møbeler spesielle og fine. Naturlig nok, vil det norske klimaet og de fire årstider vi har, slite på treverket. Snø, regn, sol, varmt og kaldt kan medføre til sprekker og skjevheter ettersom treet er et levnde materiale. Dette kan være en naturlig del av produktet og medfører ikke nødvendigvis en rett til reklamasjon.

For å bestille fyller du ut bestillingsskjema nedenfor. Her kan du svare på noen enkle spørsmål om hva oppdraget gjelder.

Produksjonstid

Ettersom bestillingsvarene håndlages for å bli unik for akkurat til DEG, så håper vi på forståelse for at vi bruker litt tid. Vi beregner 1-3 uker avhengig av størrelse på prosjekt.

Levering

Når varen er klar til levering kan den hentes på våre produksjonlokaler i Hellandveien 31, Nykirke. Ta kontakt dersom du har behov for levering. Pris på levering avtales i tillegg.

Betaling

Betaling ønsker vi gjerne via Vipps på firmaID 535418. Du kan også betale via faktura dersom du foretrekker det. Men helst Vipps.

 

Bestillingsskjema


 

Ferdige varer kan hentes på vårt produksjonslager.

Adresse: Hellandveien 31, Nykirke.

 

Ved evt. sending av ferdig produkt skal betaling skje via Vipps (eventuelt faktura) før produktet blir sendt fra oss. Ved henting skal betaling skje via Vipps ved overlevering av produkt. Av regnskapsmessige grunner er vi nødt til å sende faktura, men vi ønsker helst betaling via Vipps.